Az egész úgy kezdődött, hogy hogy a hiper-szuperben szembejött egy csinos darab borjúfelsál, amit nagyon megkívántunk, annak ellenére, hogy még soha, egyikünk sem csinált marhahúst, nemhogy borjút. De sebaj, majd csak lesz vele valami. Lett is. Megsütöttük. Megettük.
Hozzávalók:
50 dkg borjúfelsál
3-4 derezd fokhagyma
3 fej lilahagyma
olaj
1/2 dl száraz fehér bor
Elkészítés:
A borjúfelsál szeleteket serpenyőben, forró olajon mindkét oldalán kb. 5 perc alatt megkapattuk, majd kiolajozott jénai edénybe áttettük. Sóztuk, borsoztuk, aláöntöttük a 1/2 db fehérbort. mellédobtuk egészben a hagymát, rákarikáztuk a fokhagymát. Alufóliával letakarva előmelegített sütőben kb. 15 percig sütöttük. (Mellesleg alaposan túl is lett sütve. :-(
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlés